Αρχική Σελίδα » Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

 Η κατασκευή ιστοσελίδων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά. Πάρα ταύτα ένας σημαντικός αριθμός ιστοσελίδων δημιουργούνται χωρίς να υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός ενώ πολλές φορές δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως οι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν (ίσως και να μην έχουν καθοριστεί καθόλου). Ιστοσελίδες που κατασκευάζονται με γνώμονα τις μηχανές αναζήτησης χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ότι έχουν δημιουργηθεί για τους ανθρώπους, είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.

    Στο goSEO  γνωρίζουμε σε βάθος και εφαρμόζουμε  όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις  για την σχεδίαση και την δημιουργία ιστοσελίδων οι οποίες εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη  για το επαγγελματικό τους ύφος και την άριστη λειτουργικότητά τους,  ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικές προς της μηχανές αναζήτησης (SEO Friendly). Η δυνατότητα σχεδιασμού μιας φιλικής ιστοσελίδας τόσο για τις μηχανές αναζήτησης όσο και για τους επισκέπτες είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από τα αρχικά στάδια της κατασκευής του site, διότι ακόμα και αν διαθέτουμε μια πολύ καλή και ακριβή ιστοσελίδα η οποία όμως  δεν την γνωρίζει ή δεν μπορεί να την “βρει” ο χρήστης (και μελλοντικός πελάτης)  τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της.

    Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει  για την  κατασκευή του site του τεχνολογίες CMS (π.χ WordPress, Joomla, Drupal κλπ) οι οποίες έχουν χαμηλό κόστος κατασκευής και αποτελούν ιδανική λύση για μικρές ή μεσαίου μεγέθου επιχειρήσεις. Στην περίπτωση  όμως κατασκευής ιστοσελίδων (websites) με ιδιαίτερες  λειτουργικές απαιτήσεις και  σχεδιασμό  μπορεί να επιλέξει custom λύση η οποία όμως θα  έχει και μεγαλύτερο κόστος. 

 Δείτε έργα μας σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων