Αρχική Σελίδα » “Εργα Internet Marketing

“Εργα Internet Marketing

goSEO Internet Marketing Υπηρεσίες - Portofolio   Η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα  είναι από τα δυνατότερα σημεία μας. Τα έργα μας αποτελούν απτή  απόδειξη ότι δεν είμαστε καλοί μόνο στα λόγια αλλά κυρίως στις πράξεις. Πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι είμαστε η καλύτερη χειροπιαστή απόδειξη της αποτελεσματικότητάς μας! Σε μόλις 5 μήνες από τη έναρξη της βελτιστοποίησης του website goSEO βρεθήκαμε στην πρώτη σελίδα της Google για τις  υψηλού ανταγωνισμού λέξεις-κλειδιά “προωθηση ιστοσελιδων”  &  “προωθηση ιστοσελιδας”  αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι Kάνουμε και πως να το κάνουμε και κυρίως  χωρίς να χρησιμοποιούμε μεθόδους και τεχνικές  που μπορούν να βλάψουν την ιστοσελίδα  σας  (Black Hat SEΟ).

 

Internet Marketing – Ενδεικτικά Έργα

Φωτιστικα – Eργοστασιο Κατασκευής Φωτιστικών Zαμπέλης

Φωτιστικα – Eργοστασιο Κατασκευής Φωτιστικών Zαμπέλης

Φωτιστικά, τo εργοστάσιο κατασκευής φωτιστικών Ζαμπέλης προσφέρει στους καταναλωτές σύγχρονα και αξιόπιστα προϊοντα φωτισμού εξωτερικού και εσωτερικού χώρου για πάνω από 50 χρόνια. Ξεχωρίζει για το δυναμικό της design,  την άριστη ποιότητα των προϊόντων αλλά και την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του πελάτη. Η εταιρία Ζαμπέλης έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία τριών από των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κατασκευαστών φωτιστικών, τη φημισμένη από την Βαλένθια της Ισπανίας MANTRA, την αξιόπιστη FARO από την Μπαρτσελόνα της Ισπανίας και την πρωτοπόρο Ιταλική εταιρεία GEA LUCE.

Κατηγορία:
SEO
Έτος Κατασκευής:
2008
Ιδιοκτήτης:
Angeli di Luce by Zambelis Lights
Ηλεκτρ. Δ/νση:
Τεχνικές Πληροφορίες:
Joomla CMS
Plexiart – Κατασκευές Plexiglass

Plexiart – Κατασκευές Plexiglass

Πρώτη σελίδα Google για τις λέξεις – κλειδιά : πλέξιγκλας, plexiglass, κατασκευές plexiglass, επιπλα plexiglass, stands plexiglass κλπ (επίπεδο ανταγωνισμού από χαμηλό έως μεσαίο). WordPress ιστοσελίδα, εγκαταστάθηκαν και παραμετροποιήθηκαν τα κατάλληλα plugins, Βελτιστοποίηση του layout και του περιεχομένου καθώς και δημιουργία “ισχυρών” backlinks (το έργο είναι ακόμα ongoing..)

Κατηγορία:
SEO
Ιδιοκτήτης:
Αθανασίου Βασίλης - Χρήστος Λέντζος
Ηλεκτρ. Δ/νση:
Αγορά Χρυσού – Ενεχυροδανειστήρια

Αγορά Χρυσού – Ενεχυροδανειστήρια

Πρώτη Σελίδα Google για τις λέξεις κλειδιά  : ενεχυροδανειστηρια, enexyrodaneistiria, “κατασταστηματα ενεχυροδανειστηριων”, “νόμιμα ενεχυροδανειστηρια” κλπ (επίπεδο ανταγωνισμού από μεσαίο έως υψηλό). Στο συγκεκριμένο site (HTML,PHP, Mysql) έγιναν βελτιστοποιήσεις τόσο  On page / Οn Site όσο και Off Page (backlinks). Tο έργο  δεν συντηρείται πλέον (για λόγους που αφορούν την εταιρία που έχει το συγκεκριμένο site) και επομένως έχει υποχωρήσει στην κατάταξη…

Κατηγορία:
SEO
Τεχνικές Πληροφορίες:
HTML,PHP, Mysql

 

 Περισσότεροι Επισκέπτες, Μεγαλύτερα Έσοδα! Επικοινωνείστε Τώρα!

Περισσότερα έργα μας  σχετικά με Internet Marketing   είναι στην διάθεσή σας σε περίπτωση που μας το ζητήσετε.

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων