Αρχική Σελίδα » SEO Υπηρεσίες – Τιμές

SEO Υπηρεσίες – Τιμές

  Όλοι γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερα πληρώνεις τόσο καλύτερες υπηρεσίες σου παρέχουν. Σε γενικές γραμμές το ίδιο ισχύει και για τις τιμές προώθησης ιστοσελίδων.Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που μπορεί να ακριβοπληρώσεις κάποιον επαγγελματία ή εταιρία και τα αποτελέσματα να είναι απογοητευτικά. Επομένως η τιμή είναι μεν μια σημαντική παράμετρος αλλά όχι και η μοναδική που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη.

  Κάθε online επιχείρηση έχει τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες και στόχους σχετικά με την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας της με αποτέλεσμα να υπάρχει και η ανάλογη εξειδίκευση στις υπηρεσίες SEO αλλά και οι τιμές SEO να διαφοροποιούνται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα άλλες είναι οι απαιτήσεις  αν θέλουμε να μας βρίσκουν σε τοπικό επίπεδο π.χ “παιδικά παπούτσια γλυφάδα” και άλλες αν θέλουμε να εμφανιζόμαστε σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο (International SEO).

  Σαν γενικό κανόνα σας προτείνουμε αφενός μεν να αποφεύγετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις και αφετέρου η τιμή να συνδέεται άμεσα με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με την εφαρμογή τεχνικών βελτιστοποίησης ιστοσελίδας –  SEO.

 

 Επικοινωνείστε Τώρα! 

  Συμβουλή: Να είσαστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις — “κράχτες” — όπως για παράδειγμα “Πρώτη Σελίδα Google σε ένα Μήνα”, ή “100% Εγγύηση Αποτελεσμάτων”, «Επιστροφή χρημάτων»  κλπ. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αξιόλογες εταιρίες ή/και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών SEO, SEM κλπ με αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα. Να ζητάτε πάντα να δείτε δείγματα έργων που έχουν αναλάβει σχετικά με την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων